Intocht door het dorp tijdens jubileumjaren

Voor 2022 staat er geen intocht gepland.


Jubileumeditie 2019 inmiddels bestaat de Huijbergsepaarden3daagse alweer 10 jaar en dat betekend dat we de intocht door het dorp weer rijden als speciaal onderdeel van de 3daagse.

Huijbergse paarden3daagse defile door Huijbergen

Huijbergse paarden3daagse defile door Huijbergen

Let op, alleen op de laatste dag van onze Jubileum jaren ( 2019, 2024, 2029 etc ) Huijbergse paarden3daagse vindt de intocht door een afgezet gedeelte van Huijbergen plaats. Door dat stuk van Huijbergen zullen in de middag ongeveer 800 paardenhoeven (ca 200 combinaties) door de straten trippelen. U kunt zich wellicht voorstellen dat dit een geweldig spektakel zal zijn, waar menig deelnemer en bezoeker kippenvel van zal krijgen. Gelet op de ervaring van ruiters, en de stressbestendigheid van paarden tijdens de intocht is deelname hieraan facultatief. Voor de deelnemers die wel meedoen aan de intocht is er een verzamelplaats op het start-finish terrein ( verzamelen intocht 15.45 ) vanwaar we gezamenlijk vertrekken in een lange stoet. De vertrektijd van de intocht is  om 16.00 uur vanaf het start-finish terrein aan de heidebaan.

Vliegend tapijt tijdens Huijbergse Paarden3daagse

Vliegend tapijt tijdens Huijbergse Paarden3daagse

Bezoekers van de intocht zijn van harte welkom, er zullen langs de route van de intocht diverse plaatsen zijn die geschikt zijn om dit geweldige spektakel van 200 PK veilig te kunnen aanschouwen. De route van de intocht: Staartsestraat-Bakkerstraat-Boomstraat-Dorpsstraat-langs het oude klooster, Heidebaan. En daarna bent u uiteraard van harte welkom om mee te lopen naar het start-finish terrein waar nog genoeg te beleven valt onder het genot van een hapje en een drankje in het strodorp.

Inschrijfformulier Hap & Stap Rit

Ga hier naar het inschrijfformulier.

Nieuw: Bezoek ons op Instagram

Gaaf, we zijn ook te vinden op Instagram.

Sluit je aan op Instagram en blijf zoals eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!

Instagram paarden3daagse

Bezoek ons op Facebook!

Wist je dat we ook te volgen zijn op Facebook?

Je vind onze Facebookpagina hier:
Huijbergse paarden3daagse Facebook

Wij hebben ook een eigen groep op facebook waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden! Zo kan je chatten met de andere deelnemers, foto’s delen, etc!

Huijbergse paarden3daagse Groep

Sluit je aan op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!