2020 Helaas geen Huijbergse Paarden 3 Daagse

Voor 2020 hebben we een teleurstellende mededeling, misschien hadden jullie het al verwacht, maar deze week hebben wij als bestuur besloten de HP3D editie 2020 over te slaan.

Het begon zo fijn, er was een veld gevonden en ook de vergunning was al onderweg om weer van start te gaan met de organisatie, de 1e vergadering achter de rug, een paar struikelblokjes moesten nog worden opgelost, maar voordat we daar gelegenheid voor kregen gebeurde iets wat niemand ( van ons dan ) ooit heeft kunnen voorspellen. Tijdens de vergadering was het al volop in het nieuws, maar nooit verwacht dat het wereldwijd zoveel landen plat zou leggen…….

Het Corona virus kwam om de hoek kijken, en daarmee ook in eerste instantie wat verscherpte maatregelen, die niet veel later weer iets scherper werden en inmiddels is voor iedereen wel duidelijk dat het bloedserieus is.

In eerste instantie hadden we bedacht dat we een Corona draaiboek konden maken en de HP3d heel kleinschalig door konden laten gaan en ons daarbij alleen wilden richten op de ruiters en menners, bezoekers buiten beschouwing laten en dan pas 1 Juni de nieuwe maatregels af te wachten. Maar inmiddels is ook tot ons doorgedrongen dat het niet realistisch is.

De maatregelen maken het voor ons onmogelijk om ons te richten op routes die we vanaf het nieuwe veld kunnen laten plaats vinden, in Belgie zijn de grenzen dicht, en er is strenge controle. Recreatief paardrijden is dan ook in Belgie verboden momenteel en de verwachting is dat de maatregelen nog wel worden verlengd.

Daarnaast lopen onze routes deels ook door Belgie, wat het ook lastig maakt, en er wordt echt streng gecontroleerd, dus onze routedames het risico laten lopen dat ze gespot worden en een bekeuring krijgen willen we niet.

Buiten dat zijn ook wij van mening : Gezondheid voorop!

Wij hopen dat jullie je ook volledig kunnen vinden in onze beslissing, en dat we er met zijn allen in 2021 weer een hele mooie editie van kunnen maken waarbij we iedereen gezond en wel en vol frisse moed mogen ontvangen.

Namens het HP3D team, zorg voor jezelf en voor ieder die je lief is.

Geplaatst in Huijbergse paarden3daagse, Organisatie Getagd met , , , ,

Inschrijfformulier Hap & Stap Rit

Ga hier naar het inschrijfformulier.

Nieuw: Bezoek ons op Instagram

Gaaf, we zijn ook te vinden op Instagram.

Sluit je aan op Instagram en blijf zoals eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!

Instagram paarden3daagse

Bezoek ons op Facebook!

Wist je dat we ook te volgen zijn op Facebook?

Je vind onze Facebookpagina hier:
Huijbergse paarden3daagse Facebook

Wij hebben ook een eigen groep op facebook waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden! Zo kan je chatten met de andere deelnemers, foto’s delen, etc!

Huijbergse paarden3daagse Groep

Sluit je aan op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!